Четиристаен мезонет в комплекс Мурите край Банско

Площ: 130 m², Спални 3 , Бани 3

Просторен мезонет с три спални в комплекс Мурите на 9 км от Банско

Спа имот

Южен тристаен апартамент в Аспен Голф, до Пирин Голф и Кънтри клу...

Площ: 101 m², Спални 2 , Бани 2

Напълно обзаведен тристаен апартамент в комплекс Аспен Голф, в близост до ПИРИН ГОЛФ И КЪНТРИ КЛУБ.

Голф имот

Обзаведен тристаен апартамент в Пирин 2, Пирин Голф и Кънтри Клуб...

Площ: 92 m², Спални 2 , Бани 2

Крез имоти Банско представя обзаведен тристаен апартамент в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Намира се на 9 км от град Банско...

Фантастичен двустаен апартамент в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Площ: 65 m², Спални 1 , Бани 1

Двустаен обзаведен апартамент в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Луксозните апартаменти в местността Пирин Голф и Кънтри Клуб са...

Ски имот

Обзаведена къща в Годлево

Площ: 240 m², Спални 3 , Бани 3

Напълно обзаведена къща на два етажа в с Годлево до Разлог. Предлага изключителна гледка към планината. Към оборудването...

Имате два варианта да закупите ипотекирано жилище. Единият от тях е, в случай че разполагате с необходимата за покупката сума, да погасите кредита и да го закупите, давайки на продавача останалата част от уговорената сума. В случай, че не разполагате със средства, можете да се запознаете внимателно с условията на сключения вече договор за ипотека и да поемете изплащането му вместо продавача, подписвайки нов договор с банката-кредитор.

Можете да сключите сделка за покупко-продажба на имот, без да присъствате на нея, ако сте упълномощили ваш представител да подпише нотариалният акт от ваше име.

За да уговорите оглед на жилище е достатъчно просто да се свържете с нас. Ние ще организираме посещение на имота в удобно за вас време, дори и то да е в почивен ден.

След покупката на имот, в двумесечен срок, новият собственик е длъжен да регистрира жилището в Общината. Освен в Общинската служба, той трябва да посети съответните клонове на ВиК и ЕОН, за да прехвърли партидите си за вода и ток.

След подписването на договора за продажба (нотариалният акт) в присъствието на нотариус, документът трябва да се впише в Агенцията по вписванията. Срокът за това вписване, определен от Районен Съд, е до 2 седмици. След вписването, документът се получава от собствениците на имота.

banner golf properties